В новините
 
12.04.2008 12:01   Новината е видяна 12833 пъти
Проскубаният гарван от Кабината продължи оцеляващо движение напред и надолу

Летели горските животни и няколко съпровождащи ги птици в Боинг 767 на височина 10768 м. Седял в Пилотската Кабина Гарванът и почуквал по копчетата на капитанския пулт безнаказано, а инак Самолетът летял на Автопилот.
Влязъл Зайо. Зайо бил един такъв беличък, кротичък и оцелявал само, защото можел да бяга бързо и то в най-подходящия момент. Зайо задал деликатно въпрос на Гарвана, позовавайки се на Правото си на Достъп до Информацията, с искане да узнае с какво точно се занимава Черньото. Гарванът го изгледал подозрително, защото Зайо рядко обръщал внимание на птиците, и след кратка пауза му отговорил остро "Е.авам се". Оттук-нататък думата, която е нецензурна ще я заменим с друга "Бъзикам се", която всички  знаем означава "чеша се отзад". 
Зайо, който се смутил, се огледал плахо и след като видял, че няма други живи твари попитал "Можв ли и аз?". "Щом ти харесва ... давай" изграчил гарванът, комуто било доста скучно самичък , а и двама понякога е по-весело да се бъзикат, и се отместил лекичко. Продължили заедно весело да тупкат по копчетата на пулта в Кабината, а Самолетът продължил да си лети на автопилот.
Минали-неминали 5 минутки и в Кабината на пилотите влязла Кума Лиса. Тя имала определени намерения, но тъй като в Кабината нямало пилоти, а само два хамбургера, един с пилешко, друг със заешко, тя им се зарадвала. Вниманието на Кума Лиса било обаче привлечено от равномерните движения, които закуските извършвали като почуквали по таблото и тя уж небрежно им задала същия въпрос: "Извинете, Сладките ми, (и тук била искрена), но какво правите?". Отговорът бил толкова изкусителен, че Кума Лиса пожелала да продължат тримата да натискат копчета по таблото, или пулта, и така - станала тройката. Веселбата била в разгара си, когато в кабината разрошен се появил Кум Вълчан.
Невъздържаните крясъци и почукването по копчетата на пулта на Самолета, който бил на Автопилот, приковали вниманието на проскубания бивш Лъв, който сега бил Кумчо Вълчо, и той да не остане назад, след като получил що-годе задоволителна информация за това какво става в Кабината на Самолета се доближил до компанията и с показалци започвал да натиска насам-натам.
Пътят бил дълъг, защото от Балканите Самолетът летял към Други Места и пътниците в Самолета, които били останали извън пилотската кабина, защото извън пилотската кабина има повече парашутисти, отколкото вътре, при това, обикновено парашутите са достатъчни само за пилотите, решили да излъчат свой представител, който да разбере каква е тази гълчава в Кабината.
Представителят трябвало да е Голям & Рошав, да има Име, да е запознат, и ... естествено на тези условия в определения момент отговаряла само Баба Меца.
Баба Меца (а може и Дядо Мечо да е бил) станала от мястото си в средата, отърсила се, изсекнала се и си сложила дезодорант. Придвижвайки се гордо из Салона Баба Меца кимала замислено с Глава на онези, който и махали и я окуражавали (давали и кураж). Няколко Журналистки си извадили апаратчетата и микрофчетата, защото не можели да ползват телефончета в Салона, и Баба Меца хвърлила неколко интервюта със сбръчкани вежди. Тя била тръгнала от мястото си на 4 крака, но докато стигне до началото на Самолета, там където е Пилотската Кабина, Тя еволюирала и тръгнала на два крака. Минавайки край огледалото на вратата на тоалетната Баба Меца си хвърлила един поглед и с присвити очи се шмугнала в Кабината.

Оттук нататък е Ясно!
Въпросът Бил зададен - почти излишно, защото Баба Меца знае всичко, Отговорът Бил получен, разрешение за действия също. Тайно от публиката в Салона Баба Меца се присъединила към компанията в Кабината.
Но понеже е Баба Меца и по принцип все я хапят осите, тя вместо деликатно да подхване действия, замахнала с лапа, стоварила я на Пулта в Кабината на Самолета, без да иска натиснала едно копче, което другите не достигали, защото били по-дребнички, Самолетът, който бил на Автопилот не издържал и в следващия момент се разхвърчал на парчета, отнасяйки към бездната всички както в Кабината, така и в Салона.

Само гарванът, проскубан и адски неприятен, снишен 4-5000 м надолу, продължил да лети в 3D пространството, защото гарванът си е гарван, и си мислел: "Тези като не могат да летят, що се бъзикат". 

Тинко Даверов

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |