В новините
 
06.04.2008 14:31   Новината е видяна 6628 пъти
Стефан Гунчев пред агенция Фокус: Референдумите в Созопол и Бургас са политически напъни на "Атака" и ГЕРБ
Референдумът в Созопол днес и предишният в Бургас са чисто политически напъни на две политически сили – “Атака” и ГЕРБ, които по този начин се опитват да поддържат нивото на политическа активност на техните привърженици. Това коментира пред Агенция “Фокус”Стефан Гунчев, председател на проектна компания Бургас – Александруполис. По думите на Гунчев това, което се прави, е против националните и международните интереси.
“Бих препоръчал на кметовете, които ще се опитат да правят по-нататък референдуми, да се попитат дали могат да инвестират тези средства, а не да ги дават за безполезни и безплодни начинания”, посъветва Стефан Гунчев.
Според него в момента няма нужда да се засилва информационната кампания сред населението. “Не виждам защо трябва да се убеждаваме вредна или полезна е топлата вода”, изрази се образно Гунчев. Средствата, вложени в мащабната информационна кампания, направени преди референдума в Бургас, са напълно достатъчни, смята той. “Не знам някой друг инвеститор в България да е правил такива кампании”, добави той.
Мария ФИЛЕВА
http://focus-news.net/?id=n926212




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |