В новините
 
12.03.2008 15:10   Новината е видяна 6510 пъти
Изцяло Криминален бюлетин от вчера

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства срещу : 26 год. И.А. от с. Снягово, общ. Руен - 2.04 промила и 38 год. М.И. от с. Разбойна, общ. Руен - 1.73 промила.
На 11.03.т.г., чрез взломяване на входните врати е проникнато в пет избени помещения, разположени на ул. «Македония» №7, откъдето е извършена кражба на ел. проводници, ел. дрелка, медни съдове и други вещи. Извършителят на деянието – Р.С., 26 годишен, без постоянен адрес, е забелязан да излиза от входа и в последствие е  задържан от живущите във входа. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.
На 03.03.т.г. от с. Оризаре е противозаконно отнет мотопед «Симсон-50», с бургаска регистрация, собственост на «Напоителни системи» ЕАД Бургас, От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието – това е : 18 год. М.В. от същото село. Мотопедът е върнат на собственика. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.
          
ІІ. ПАБ :
На 11.03.т.г. около 20.15 ч. в Четвърто РПУ Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «БМВ 520», с бургаска регистрация, ползван от 23 годишен бургазлия, паркиран до блок 69 в к-с «Меден Рудник». От инцидента са обгорели : предните гуми, предната броня, предните калници и капак, предното панорамно стъкло, двете странични огледала, арматурното табло и предната част от тавана на автомобила. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и шестима огнеборци. Причините за възникналия инцидент, както и стойността на нанесените материални щети, са в процес на изясняване от служители на Четвърто РПУ Бургас.

ІІІ. ДРУГИ :
На 11.03.т.г. около 19.05 ч. в Първо РПУ Бургас е получено съобщение за открит в безпомощно състояние мъж в квартира на приземния етаж на бургаската улица «Александър Стамболийски» №63. Своевременно отишлия на място полицейски автопатрул е установил, че хазяина на квартирата – 74 годишния Д.П. е отишъл да търси неплатения месечен наем от наелия помещението преди шест години – Л.А., 59 годишен от Бургас. Възрастният човек обяснил, че не бил виждал квартиранта си от около два - три дни и след слизането си в стаята му, установил че Л.А. е паднал окървавен до вратата, като в близост до него има пистолет. При извършения оглед е констатирано, че пистолетът е «Макаров», законно притежаван от самоубилия се, който по данни на бившата му съпруга - до 1999 г. е бил служител в «Гранична полиция», а след пенсионирането му, е бил настаняван в психо-диспансера за лечение от алкохолизъм. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |