В новините
 
20.02.2008 21:44   Новината е видяна 4029 пъти
Криминална хроника от Цветелина

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
На 19.02.т.г. служители от Първо РПУ Бургас са установили извършителите на пет кражби от офиси и частни домове, разположени в Централната градска част и в к-с «Лазур» - това са : 19 год. И.М. и 17 год. Д.Г., и двамата от Бургас. Вещите – предмет на една от кражбите – от частен офис, намиращ се на бургаската улица «Шейново», осъществен ва 17.02.т.г. са намерени и иззети - Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Първо и Пето РПУ Бургас.
На 20.02.т.г. около 03.15 ч. в парк на Бургаски минерални бани за проверка е спрян л.а. «Ланчия дедра», с монтанска регистрация, с който са се придвижвали : 19 годишните Н.Т. и Г.Г., и двамата от Бургас. В колата е открит пликче с бяло прахообразно вещество, реагирало при извършения полеви тест на кокаин. Точното количество на намереното наркотично вещество е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Второ РПУ Бургас.
На 19.02.т.г. служители от РПУ Сунгурларе са установили извършителите на измама, при която от 30 годишен мъж от с. Лозарево, общ. Сунгурларе е взето ремарке и повече не е върнато – това са : 31 год. П.Д. от Средец и 25 год. Д.М. от с. Загорци, общ. Средец. Установено е, че ремаркето е продадено в с. Тамарино, общ. Стралджа. Работата по изясняване на случая продължава от служители на РПУ Сунгурларе.

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
На 19.02.т.г. около  15.12 ч. в ОДП Бургас е получено анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство в сградата на СОУ «Св. Св. Кирил и Методий» - след отцепване на района и извършена щателна проверка, съмнителни вещи или предмети не са открити. Ръководството на учебното заведение е подписало декларация и учебните занятия са продължили с нормален ритъм. По случая продължава  работата Първо РПУ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |