В новините
 
20.02.2008 06:49   Новината е видяна 8869 пъти
Ивелина Василева спешно отпътува за Брюксел

Кметът Димитър Николов спешно командирова Ивелина Василева в Брюксел. Зам.-кметът с ресор евроинтеграция и екология в община Бургас ще търси на място контакт с ръководството на Европейската комисия /ЕК/, за да представи бургаската гледна точка по казуса с петролопровода и лично да запознае членовете на ЕК с резултатите от проведения на 17 февруари референдум. Ивелина Василева, която беше председател на Работната група за провеждане на референдума, носи със себе си пълна документация за организацията, хода на информационната кампания и реализацията на допитването до бургазлии.

Програмата на посещението й предвижда среща с български евродепутати в Брюксел, заедно с които да се обсъди обща стратегия за защита резултатите от местния референдум в Бургас.

Ивелина Василева ще подари на своите домакини в Брюксел ефектни репродукции на фотоси, представящи уникалната атмосфера на Стария Бургас.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |