В новините
 
17.02.2008 17:22   Новината е видяна 10679 пъти
НЯКОИ СИ ПОВЯРВАХА

Разхвърлени ядовити мисли на един много тъмносин електорат, за който "демокрация" и "социал-" не са актуални за нашето време и нашето място.  Много, ама много ни е яд, защото си загубихме времето, върнахме се преждевременно от тийм билдинг, ходихме и гласувахме с "НЕ" на референдум, независимо, че въпросът беше тъпо формулиран, а се оказа в крайна сметка, че феновете на основните политически сили в наше село не са го направили.
И как ще го направят като в нощта на размисъл, когато лично кметът беше забранил алкохола, из всички кметски заведения се лееше огнена течност като от петролопровод.

За нас е шок да чуем: "Защо гласуването се провали" ... и то по бТВ! Само това начало е достатъчно да отрезви тези, които си повярваха, че са фактор ... и веднага след това да съобщят за 60% активност в някакво село на м... си, което гласувало срещу хвостохранилището ... Селяните му със селяни и Хвостохранилище знаят какво е!

Синьото Уви! е някъде на много много заден план, а напред отново е формирование, което е нещо като множество стремящо се към пространство, но с базис, в който един от векторите е нулев и според запознати и няколко дефиниции от вестник Капитал - не може нивгаж да стане и подпространство дори. Това колегата Иван Костов го разбира, но той е низвергнат и сега има друг Костов, който не е учил оптимиране.

Бургазлии не само духаха супата, но станаха и за майтап на цяла България. Дори нациолнаните телевизии ни скътаха в ъгълчето след Косово и референдума в село Нови Хан.

Рефередумът като резултат и активност е пълен провал, това е към 19:20, защото не е ясно дали в 20:30 няма да е друг резултата ... Единственият успех е, че за пръв път е налице успешно проведен, в смисъл на случил се, Местен референдум в Бургас, който се опита да надскочи себе си и да изиграе едва ли не ролята на национален. провалът дойде, защото селските ни управници се взеха насериозно

От СКАТ наричат бургазлии "малки ниски душички ". Били сме безотговорни, защото не сме гласували. Да, ама един човек по бТВ-ту изрече скверните думи: "Гласуване ли? Сега от вас чуват такова нещо, че имало" ...

Според информиран източник от АТАКА считат, че Общината носи основната отговорност за провала на референдума.От ГЕРБ не са подкрепили тази толковаа важна инициатива, като са предпочели да раздават пари за концерти и ПР кампании, вместо за разяснителни материали, за дискусии и сериозна кампания. Самият Кмет не е декларирал ясна позиция, независимо, че без подкрепата на АТАКА, той нямаше да е кмет, а безработен.
Дори в деня на Изборите Кметът е мънкал, са оценките на представители на АТАКА. Опитахме се да се свържем с представители на АТАКА, но не успяхме.

И леле! Кметът твърди, че в този изключително студен ден (-7 градуса) ТОЛКОВА МНОГО Бургазлии били гласували.
Приключи денят на референдума и като сметнем на око в нашата анкета май гласуваха повече хора, отколкото пред "урните".  Циганите са виновни! Отчетена е изключително ниска активност в Победа и Комлука! Гадни комунистически цигани! Такъв номер да извъртят! Те са кофти хора тия цигани, особено, ако човек не иска да признае,че не става.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |