В новините
 
26.01.2008 07:09   Новината е видяна 9741 пъти
Подготовката на референдума върви с пълна пара

Избирателните списъци за референдума Бургас-Александруполис са подписани и подпечатани. В понеделник те ще бъдат предадени за обявяване в отделните териториални дирекции и съставни селища на община Бургас, с нареждане да бъдат изложени на видно място.
Община Бургас призовава всички граждани да направят справка дали имената им фигурират в тези списъци, за да имат време да реагират при пропуск или нередност. Всеки, който не открие името си в списъците или забележи грешка в изписването на име или адрес, може да се обърне към служителите в Залата за информационно-административно обслужване в Община Бургас за корекции.
Всички гласоподаватели, регистрирани до 17 май 2007 г. в община Бургас по настоящ адрес, различен от постоянния, могат да подадат заявление за гласуване до 3 февруари 2008 г. отново в Залата за информационно-административно обслужване.
В ход е процедура по изработване на бюлетини и протоколи, както и на допълнителни материали /декларации, заявления/ за отделните секционни избирателни комисии и ОИК, във връзка с провеждането на местния референдум в Бургас, който е насрочен за 17 февруари.
Очаква се официалното становище и на ОИК как ще гласуват чуждите граждани.
Политическите партии вече са предали списъците със своите кандидати за членове на СИК. През следващата седмица тези списъци ще бъдат одобрени и предадени на ОИК.
Междувременно при днешното заседание на Работната група за провеждане на референдума, с председател зам.-кметът Ивелина Василева, бяха разгледани няколко модела флаери /на снимката/, които ще се разпространяват сред гражданите, агитирайки ги да участват активно в референдума.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |