В новините
 
28.11.2007 04:59   Новината е видяна 6498 пъти
Чакат в Регистъра още 400 строителни фирми
Над 100 бургаски предприемачи започнаха вече дългата и сложна процедура по вписване в  задължителния Централен строителен регистър, който ще влезе в сила от  1 януари 2008 година. От местната структура на Камарата на строителите очакват до края на годината да бъдат регистрирани  около 500 местни фирми. От подалите заявления има както големи кoмпании, така и малки, с до 50 работници.
“Много от бургаските предприемачи изчакват последния момент за задължителната регистрация и това може да изиграе лоша шега на мнозина”, коментират от камарата.
Фирмите, които не искат или не успеят да се впишат, няма да могат да упражняват дейността си по никакъв начин. Това предвижда родното законодателство, което наложи строги норми за бранша от следващата година.
Значителна част от местните фирми приеха новите правила с акламации, тъй като през последното десетилетие строителството доказа своята важност в икономиката на страната, и в частност региона. В същото време много недобросъвестни предприемачи в желанието си да реализират бързи печалби, за сметка на качеството, уронваха авторитета на отрасъла.

Пълният текст:
http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=1808





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |