В новините
 
15.11.2007 06:59   Новината е видяна 7384 пъти
Днес в Бургаската преса - докати ти спеше

Бургас Днес и утре - В 36 бургаски села училищния звънец е спомен - продават сградите на безценица - с. Брястовец - 5 хиляди евро.  за 7 хиляди лева - училището в с. Драганци с 2 декара двор, училището в с. Крушевец -  с разгъната площ 1800 кв.метра и 4 декара двор - за 20 хиляди лева. Шоколад и люта чушки в заведения на Общински съветник. Натали"с отново с авангарден купон на кафето. Разнасят чували с бюлетини. Втората употреба и рециклирането ще съхранят горите след киселинните дъждове, които идат от Черно море. Бойко Борисов - шериф на България!

„24 часа местен”.
От Морска администрация твърдят, че сме се разминали с екокатастрофа, но е възможно да има киселинни дъждове. Мазутът от разливите може да достигне нашите брегове, но реалната теченията може и да го отнесат.
Една жена направила на балама един, който тръгбннал да рекетира един друг - „Хващат рекетьор с белязани 1000 лева”. Рекетът и мутренските изпълнения отново на мода в Бургас. Бизнесмени не намират друг начин да си събират парите. Възможно е парите от изборите съшо да се събират по този начин.

Вестник „Черноморски фар” - 8 лишени от свобода в Бургаския затвор са обединени в наркокомуна и ще се опитат да преборят зависимостта си. Идеята е Деян Костов, който за целта организира семинар за обучение на надзиратели.
В Бургас откриват кризисен център за деца. Ще се оказва социална, юридическа, психологическа помощ. Предстоят семинари.
„Гледаме кино като в Брюксел” - ремонтът на единственото бургаско кино „Тракия”. Днес киното отваря врати.  Днешният подарък към бургазлии от кино „Тракия” са безплатните прожекции през целия ден. Край на торентите. Според статистиката около 231000 торента са изтеглени през бургаски IP-та в последните 8 дни.
Война на пазара на погребални услуги - 30000 лв глоби. Нелоялна конкуренция - нещо като  Майкрософт в отвъдното.
Янчо Славов е начело на Общински съвет в Поморие.

Компас - Бургаският вестник на свободното слово: „Събарят гетото в „Меден Рудник” - 20 семейства са получили протоколи да напуснат незаконните постройки. Само на една улица живеят 500 души и ако бъдат съборени незаконните постройки те остават на улицата. Това ли са обещанията по време на предизборната кампания питат от ромския съюз.
Дупки и плакати са символите на Бургас. Чака се решение от Общината. Оттам отговарят, че ще вземат отношение - всяка дупка ще поеме до 27,65 плаката. Недоволната любовница може да ви рекетира.

„Морски труд” - кметът Димитър Николов е поискал от шефовете на общинските фирми документацията за тяхната дейност. След като се запознае с данните ще стане ясно дали ще има рокади в общинските фирми. Т,е, може и да няма.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |