В новините
 
14.11.2007 06:23   Новината е видяна 5562 пъти
Това го писаха днес

Водещи теми в Бургаския печат са изборът на Нови разпределения на длъжности в Община Бургас, разговорите между големите групи в Обшински съвет и резултатите от тях, няколко интервюта и съобщения.

„Морски труд” - Валери Симеонов от „Атака” получи 44 гласа от 49 и стана съвсем очаквано председател на общинския съвет в Бургас. ТПредварително е имало консултации с другата най-голяма група в съвета, тази на ГЕРБ.

„24 часа местен” - първият работен ден на кмета Димитър Николов, който е представил двама от новите заместник кметове. Костадин Марков и Ивелина Василева, които заемат местат асъответно на Красимир Николов и Венелин Тодоров. Марков ще бъде зам. кмет по строителството, а Василева по евроинтеграцията.
"Черноморски фар” - новата краставица на Бургас измества от първа страница на вестника новия кмет. В сайта на Обшината все още стои тиквата със стария кмет.
„Компас” - Петко Арнаудов пак полага клетва. Обшински съвет в Царево проведе първато си заседание. Дечо Градев от БСП бе избран за председател на Общинския съвет в най-южната ни община. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |