В новините
 
29.10.2007 16:03   Новината е видяна 5061 пъти
Валери Симеонов: Резултатите ни са голям успех за Атака и за бургаските патриоти
Кандидатът за кмет от „Атака” Валери Симеонов, който е втори по резултат в Бургас и ще се яви на балотаж в неделя срещу кандидата на ГЕРБ Димитър Николов каза за Агенция „Фокус” , че приема изборния резултат нормално. „Това е голям успех за Атака и бургаските патриоти. Ще призная, че очаквах да имам над 20 % по мои лични проучвания, но неприятно ме изненада продължилото почти цяла нощ изнасяне на невярна информация за еднакви резултати със сегашния кмет. Това говори за „професионализма” на „Сова Харис”, на „Галъп” и на „Алфа рисърч”. Държа да информирам читателите Ви, че в САЩ, ако прогнозните резултати на една агенция се разминават с 2 или повече процента от реалните, тази агенция се закрива . Този вот е един огромен успех . За мен ледниковият период на Бургас свърши” , коментира Валери Симеонов.
На въпрос как ще коментира предложената от Ваклин Стойновски подкрепа за втория тур и дали ще я приеме Симеонов каза, че е благодарен за тази подкрепа. “Ако бъда честен Ваклин Стойновски усещам най- близо до себе. Той е бизнесмен, постигнал успехите си благодарение на упорство и труд и аз му благодаря за подкрепата. Тази подкрепа не съм я договарял по никакъв начин, а и той не е поставял никакви условия, което като модел на поведение е ново. Ето това е новото начало. Започват да се случват хубави неща -един кандидат подкрепя друг, без да поставя условия. Мисля, че вчера беше най - щастливия ден за Бургас и повтарям още веднъж, че 12- годишният ледников период на Бургас завърши”.
Катя НИКОЛОВА
http://izbori.focus-news.net/?id=n3447




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |