В новините
 
28.10.2007 11:07   Новината е видяна 4577 пъти
Бургас - 9,52% е избирателната активност към 10:15 ч.

9,52% е избирателната активност в община Бургас към 10,15 ч. Това означава, че правото си на глас са упражнили 17 675 души. До момента активността е с близо 3 пункта повече от местни избори`2003, когато е била 6,32%.

В общината най-много хора са гласували в с. Димчево - 49%, а в град Бургас - в териториална дирекция “Изгрев” - 11,26%. В ОИК са постъпили над 20 жалби от началото на изборния ден. Основната част от тях са, че помещенията са твърде малки, а застъпниците много и това затруднява работата на секционните комисии.

Част от жалбите са били и за това, че застъпници на определени кандидати носят знаци, които представляват предизборна агитация - техни снимки, номера на бюлетини, имена на партии и коалиции. След проверка на място, членове на ОИК са предупредили застъпниците, че ако продължат да носят тези знаци, ще бъдат санкционирани.

Само една от жалбите е свързана със забраната в тъмната стаичка да се влиза с телефон или друго снимащо устройство. В нея се твърди, че в една от секциите при гласуване на избирател се “чул звук”. Следващата информация за избирателната активност в Бургас ще бъде изнесена в 14 ч.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |