В новините
 
13.09.2007 08:49   Новината е видяна 9131 пъти
Инвестиционно предложение на Община Бургас ПУП-ПРЗ на селищно образувание Рибарско селище “Ченгене скеле”, кв. Крайморие, гр. Бургас

РИБАР в Бургас се превърна в ключова дума при търсене на някой, който е добре поставен в обществото, с престижна професия тип адвокат и прилежащите и, а едновремешните обитатели на Ченгене скеле, наричано още Рибарското селище едва ли са предполагали, че ще прочетат обявлението по-долу, а още по-малко са предполагали, че ще имат wireless интернет.


Във връзка с чл.4, ал.1 на Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда Община Бургас уведомява за инвестиционно предложение “ПУП-ПРЗ на селищно образувание Рибарско селище “Ченгене скеле”, кв. Крайморие, гр. Бургас”.

Територията, обект на проектиране, е държавен горски фонд. Съгласно действащ ТУП на Община Бургас, одобрен със Заповед N 636/1998 г., тя е предвидена за създаване на нова урбанизирана територия за нуждите на рибарите и обособяването й в Рибарско селище.

Обектът се намира на около 5 км южно от кв. Крайморие, като заема един малък залив с двустранен достъп от основната комуникационна мрежа – шосето Бургас – Созопол. Територията, включена в разработката е 7.96 ha.

Проектът предвижда прокопаване на нов воден ръкав към морето /по подобие на съществуващите два/, към който има и гребеновидни разклонения. С плана се предвижда освен терени за жилищно строителство и риболовни /рибостопански/ дейности, също така и изграждането на обществено – обслужващи обекти като рибен пазар, заведения за обществено хранене, търговски обекти, административна сграда, поемаща всички необходими управленско – обслужващи функции на селищното образувание и пр. Предвидени са терени за нуждите на инженерно – техническата инфраструктура.

Снимка Евгени Динев http://www.fotokritik.ru




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |