В новините
 
13.08.2007 12:25   Новината е видяна 7567 пъти
Дискотека Елит – по-добра отвсякога
Преди броени дни отвори отново врати една от най-култовите бургаски дискотеки „Елит”. Според денс маниаците и любителите на нощния живот, които я изпълниха по време на откриванeто й, тя е по-добра от всякога. Познатото на всички през 90 -те години нощно заведение беше позагубило сериозно чара си. От около една година наемател на клуба е веригата, която стопанисва абсолютните лидери на нощния живот в града „Текила”, Вселена” , ресторант „Луксор” и стайл кафе „Натали”. За бургазлии беше интересно да видят дали очакваните промени в заведението ще върнат водещите му позиции. А промените са повече от сериозни. „Елит” е напълно обновен. Интериорът е сменен с преобладаващи мотиви от Далечния изток. Новото лайт шоу би се понравило на всички нощни птици, а саундът безапелационно кара посетителите да забравят всичко и да танцуват до зори. Но най-приятната изненада за денс маниаците е възможността да получат клубни карти, които им дават възможност да ползват всички услуги във веригата „Куул Плейс” с отстъпка.
В най-новото заведение върху картата на нощния живот в Бургас е използвана авангардна методология за обезшумяване. Това е третото открито заведение на „Куул Плейс” след „Текила” и „Вселена”, което решава успешно проблемите с шумовото замърсяване. Като част от италианската технология, която е внедрена, са разположени стендове, които поглъщат шума чрез многослойни панели. В тях се редуват пластове, които са шумопоглъщащи и шумонепроницаеми, като по този начин се неутрализират ниските, средните и високи честоти.
Според специалистите този способ забавя движението на звуковите вълни и така се осигурява една спокойна вечер за хората, които не искат да чуват музика в домовете си или по време на разходката си.
„Винаги отделяме голямо внимание на тези детайли. За обезшумяването на „Елит” изразходихме над 200 000 лв., а тази инвестиция всъщност е по-голяма, отколкото вложенията в оборудването на самото заведение“ – сподели Ваклин Стойновски, собственик на веригата „Куул Плейс”. Според него в миналото дипломатите от намиращото се наблизо турско консулство са се оплаквали от високия шум постоянно, но сега това е невъзможно да се получи.
„Обещаваме на турския консул абсолютна тишина и спокойствие, същото гарантираме и на живещите наблизо. До момента няма никакви регистрирани оплаквания от шумово замърсяване в района около „Текила” или „Вселена”, същото ще е положението и с новото заведение“, твърди Стойновски. „Търсим възможност да менажираме заведения, които са придобили известност през годините, но поради някакви причини са загубили своите позиции. На практика ние им вдъхваме нов живот“ – сподели при откриването на „Елит” собственикът на веригата „Куул Плейс” Ваклин Стойновски.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |