В новините
 
03.07.2007 18:02   Новината е видяна 7162 пъти
Нова складова база ще приема товари в Рибното пристанище

 

Рибното пристанище в Бургас стартира проект за изграждане на нова складова база за генерални товари. Тя ще е разположена на площ от 3 дка. В момента фирмите съхраняват стоките си преди транспортиране в складове извън пристанището.
Износът на български стоки по море се е завишил през морския порт, сочи справката за шестмесечието на тази година. Общо обработените там товари са 134 550 тона. За същия период на миналата година количеството е 115 555 тона. Завишението е в полза на износа. Сред по-крупните износители на стоки, които предпочитат корабите като транспорт, са бургаски производители на дървени плоскости за подови настилки и кърджалийска фирма за производство на бентонит.
Най-големият кораб, посещавал досега Рибно пристанище, бе обработен през пролетта в морския порт. Той е 17 065 бруто регистър тона и е дълъг 178 метра. Корабът е Island scipper и плава под гръцки флаг.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |