В новините
 
12.06.2007 17:58   Новината е видяна 3735 пъти
Трима изнасилиха и ограбиха холандска туристка

 

57 годишна холандска туристка е била изнасилена от трима души, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал в района на село Миролюбово.
Жената пристигнала в Айтос с влак и посетила бирария в центъра на града. Напускайки заведението разбрала, че няма превоз за Слънчев бряг и се насочила към хотел “Роадстар”, разположен в края на града. Преди да стигне до хотела обаче до холандската туристка е спрял л.а. «Фолксваген голф», с неустановени към момента регистрационен номер, модел и цвят. В колата са били трима млади мъже,  които след проведен кратък разговор с холандката, й обещали да я закарат до Слънчев бряг. По данни на жената в района на село Миролюбово автомобилът е завил на ляво по  посока Слънчев бряг, но не след дълго «Фолксвагена» спрял в отбивка, където туристката е била изнасилена от тримата мъже. След деянието непознатите я качили отново във «Фолксвагена» и я изоставили в близост до Несебър, откъдето тя се е прибрала пеш в хотела. Пристигайки там жената е установила, че от чантата й липсва сумата от 50 евро и 95 лева, след което  е алармирала полицейските служители от РПУ Несебър.
Извършителите на деянието се издирват по описание. Работата по случая продължава.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |