В новините
 
30.09.2006 09:42   Новината е видяна 8772 пъти
Порно и побой между български ученици в интернет
Над 20 видеозаписа на насилие между непълнолетни момичета, повечето заснети в столични училища, както и файлове с порнографско съдържание с деца са били открити при репортерска проверка в два български интернет сайта, съобщи БНР.
Записите, заснети с мобилни телефони, са качени на сайтовете през последните няколко месеца и са сред най-често посещаваните. За скандалните кадри вече са сезирани направление "Компютърни престъпления" в ГДБОП и Агенцията за закрила на детето.
На видеозаписите се вижда как момичета на 15 и 16 години от различни училища разрешават споровете си с удари, скубане на коси или ритници. По-голямата част от записите са направени в дворовете или около училищата, като един от файловете е заснет в коридор на неизвестно учебно заведение. Сред училищата, които са станали зона на насилие между непълнолетни, е 68-о училище в "Дружба 2", както и професионалната гимназия за транспорт и енергетика "Хенри Форд". Има заснет бой между момичета и в 3-то училище в Захарна Фабрика.
От кадрите се вижда как докато няколко момичета се бият, двойно по-голям брой техни съученици наблюдават и заснемат случващото се с мобилните си телефони. На нито един от кадрите не се вижда присъствието на учител или охранител на училище.
Филмчетата са заснети тази година и са качени в два български интернет сайта: "Data.bg" и "VBbox7", вероятно от близки на участниците в сбиванията, като кадрите на насилие между непълнолетни са сред най-гледаните.
Освен тях в личните файлове на потребител на тези два сайта могат да се открият записи, отново от мобилен телефон, на сексуални сцени, в които участниците нямат навършени 18 години. Повечето от порнографските записи са заснети със знанието на участващите в тях момичета и момчета.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |