В новините
 
20.07.2006 15:13   Новината е видяна 3540 пъти
23 годишен мъж задържан при опит за финансова измама в Бургас
Служители от сектор “Икономическа полиция” при ОДП Бургас по сигнал са задържали в момент на осъществяване на сделка за продажбата на машинни части, Стефан Христов Богданов, 23 годишен от Горна Оряховица.
Късно вечерта вчера жител на Приморско е алармирал полицейските служители за това, че на домашния си телефон е получил обаждане от мъж, представил се за негов братовчед. Същият му предложил включване в изгодна сделка за покупко-продажба на машинни части срещу сумата от 4 500 лв. Назначил му среща на бургаската бензиностанция “OMV” в к-с “Славейков”, където щял да се яви продавача на частите под името Орлин Ангелов.
На мястото на срещата обаче са отишли и служителите от сектор “Икономическа полиция” при ОДП Бургас, които задържали 23 годишния Стефан Богданов. Същият носел машинни части, които е трябвало да предаде срещу сумата на жалбоподателя от Приморско.
ОДП Бургас призовава всички граждани, които разпознават в Стефан Богданов, лице взело от тях парична сума и предало им машинни части или други дребни вещи, да сигнализират незабавно на тел. 856 504 или на 166! Анонимността им ще бъде гарантирана!




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |