В новините
 
28.03.2024 17:07
Търсене
 
 
18.01.2010
НОВА ИЗЛОЖБА СЪБИРА ФЕНОВЕ НА МОТОЦИКЛЕТИЗМА
Ново изложение добавя в програмата си за 2010 година Международен панаир Пловдив. „Феър мото шоу“ ще събере от 19 до 21 март производители и вносители на мотоциклети, фенове на мотоспорта, които ще могат да видят най-новите модели и да се насладят на майсторското шоу на гостуващите звезди в атрактивната демонстрационна програма. Подобно изложение се провежда за първи път в България. То ще демонстрира новите машини, екипировка, аксесоари, резервни части, поддръжка и услуги, а също - набиращият популярност „стънт” (атрактивно управление на мотоциклети). Участниците ще покажат мотоциклети, скутери, АТВ, бъги, резервни части, аксесоари и консумативи за мотоциклети, тунинг на мотоциклети, оборудване за специализирани сервизи и салони, сигнално-охранителни системи за мотоциклети, ремаркета за транспортиране на машините.
07.11.2009
Кандидат-лидерите на НДСВ представиха своите концепции пред членове и симпатизанти на партията в Бургас
На 6 ноември в Бургас в х-л „Аква” от 18.00ч. се проведе 5-тата регионална среща с актива на НДСВ от Югоизточна България. На нея четиримата кандидати за председателския пост представиха концепциите си за бъдещото развитие на партията. Жребият изтеглен в началото на срещата определи реда на представяне на кандидатите – Николай Василев, Илия Лингорски, Христина Христова и Биляна Раева. Бившият министър Николай Василев в своето експозе отбеляза, че печалившата стартегия за развитието на партията е воденето на дясно-центриска политика като ПП „НДСВ”, трябва да спре да се възприема като „балансираща”. Той подчерта, че за да участва в политическия живот е необходимо да се създаде „правителство в сянка”. Според него няма различия в идеите между останалите кандидати, единствената разлика е в „етикета, който представя този продукт – дясно центристка партия”. Василев отбелза, че НДСВ винаги е била най-реформаторската и модерна партия в България.
09.10.2009
Най-влиятелната книга след Библията е вече на българския пазар
Най-после на българския книжен пазар излезе първа част на книгата „Атлас изправи раменете” на Айн Ранд. Книгата, която е призната за най-влиятелната в САЩ /след Библията/ е била настолно четиво за световни лидери като президента Роналд Рейгън, философа и икономист Лудвиг фон Мизес, основателя на Уикипедия Джими Уелс, на психотерапевта Натанаил Брандън, икономистите Алън Грийнспан и М. Нортрoп Бюхнер, писателя Тери Гудкайнд и много други велики личности, променили света със своите идеи и трудове. Само в САЩ, от първото издаване на „Атлас изправи раменете” до момента, са продадени 7 млн. копия. Творбата и днес, след близо 60 години от първото й представяне, продължава да бъде бестселър. Тя е книга за тези, които носят света на плещите си. За тези, които никога за нищо на света няма да се подчинят на посредствеността. За хората, които движат прогреса и не влизат в рамки, ограничаващи развитието във всичките му проявления.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |